STUDIO

Welkom in de opname- en oefen ruimte van Poundcake fabriek.

 

In de studio kunnen uitstekende opnames worden gemaakt met de Brauner VMX (buis) microfoon. Verder staan er verschillende instrumenten, waaronder een Pearl drumstel, percussie en snaarinstrumenten. Het is natuurlijk ook mogelijk om eigen instrumenten mee te nemen en deze hier te gebruiken. De opname ruimte (ook wel de zwevende booth genoemd) zit niet zoals gebruikelijk in de main control room, maar heeft een aparte ruimte met een eigen thema. De studio en de main control room staan met elkaar verbonden.

 

Deze studio is ontworpen om de artiesten/muzikanten in een warm, gezellig en een uitdagende ruimte te laten opnemen. Deze ruimte biedt tevens ook mogelijkheden om een band of andere groepen op te nemen.

 

Eenmaal in de studio kunt u zelf bepalen of u geniet van het uitzicht op onze lounge of het lloyd kwartier tegenover Poundcake studios.

 

Bekijk onze prijslijst of neem contact op met het PoundCake team voor het boeken van een sessie of voor meer informatie.

FEATURES

Pearl Drumstel

Brauner VMX(buis) mic

Acoustic guitars/p>

Isolatie

Ruimte is lucht en geluiddicht met hoogwaardige geluiddempend materiaal van Vicoustic (Vicycle, Iso blanket Pro, Vicork en acoustifit)

Akoestiek

Vicoustic absorptie en refclectie panelen.