PRODUCER ROOM

Welkom in de productie kamer van Poundcake fabriek.

 

Deze kamer is uitgerust met KrK’s Expose E8b, het paradepaardje van KrK die niet meer gefabriceerd wordt. De subwoofer is de V12 van Krk die perfect aansluit op de E8B. Op desk kom je de Machine tegen van Native instruments, een Universal Audio Uad-2 Satellite DUO CORE en een midi controller met 61 toetsen.

 

Deze producer room is ook zoals de regiekamer speciaal ontworpen om de producers onder ideale omstandigheden te laten presteren. Ook deze kamer is lucht- en geluidsdicht en ingericht met akoestische panelen die ervoor zorgen dat de galmtijd tot een minimum word gereduceerd. De kamer is dus stil, maar verliest geen realistische contact met de buitenwereld. Oftewel de akoestische beeldvorming is ongeveer hetzelfde als de normale wereld.

 

Kortom, bent u een producer en zoekt u de uitstekende werkomgeving met de juiste balans van geluid en design, dan past deze productie kamer perfect bij u.

 

Bekijk onze prijslijst of neem contact op met het PoundCake team voor het boeken van een sessie of voor meer informatie.

FEATURES

Computer

MACBOOK PRO

2.2 GHZ INTEL CORE I7

Monitors

Krk’s Expose E8b

Krk V12 sub

Maschine NI

Additional Gear

Uad-2 Satellite

Axiom midi controller

Roland Duo Capture EX

Additional electronics

LG 21:9 Ultrawide “34” inch monitor x 3

Isolatie

Ruimte is lucht en geluiddicht met hoogwaardige geluiddempend materiaal van Vicoustic (Vicycle, Iso blanket Pro, Vicork en acoustifit)

Akoestiek

Vicoustic absorptie en refclectie panelen.