MAIN CONTROL ROOM

 

Welkom in de regiekamer van Poundcake fabriek.

 

De main conrol room is subliem en superieur. We hoeven er weinig woorden aan toe te voegen, want de ruimte spreekt voor zich.

 

Deze kamer is uitgerust met de befaamde genelecs 1034b, de genelecs subwoofwer 7050b en genelecs 8030 limited edition. M7 bricasti ook bekend als de beste reverb ter wereld, de Thermionic Nightingale 2 channel mic amp/equalizer en mono compressor, avocet cranesong 2 (de crème de la crème onder de monitor controllers) en de Sterkste Mac Pro met Pro Tools en Logic Pro als DAW. De regiekamer beschikt over de Allen & Heath GLD 112 chrome editie. Dit is de laatste versie die Allen & Heath heeft uitgebracht voor de GLD serie mixers. Dit is oorspronkelijk een live tafel maar deze hebben wij in zijn geheel laten aanpassen voor de communicatie met onze outboard gear. Om ervoor te zorgen dat u geen geluidsbelemmering ondervind van de schermen tijdens het afspelen op de grote speakers beschikt deze regiekamer over een lift, waarmee je de schermen omlaag kan laten zakken.

 

De regiekamer staat in verbinding met de studio of zoals poundcake het noemt de zwevende booth d.m.v. talkback button op de desk. U kunt dus eenvoudig met de artiest/muzikant in de studio communiceren.

 

Deze regiekamer is speciaal ontworpen om de producers en engineers onder ideale omstandigheden te laten presteren. Deze kamer is lucht- en geluidsdicht en is ingericht met akoestische panelen die ervoor zorgen dat de galmtijd tot een minimum word gereduceerd. De kamer is dus stil, maar verliest geen realistische contact met de buitenwereld. Oftewel de akoestische beeldvorming is ongeveer hetzelfde als de normale wereld. De basstraps in deze regiekamer zijn belangrijk om ook de lage tonen te laten ontwikkelen maar niet te laten overheersen.

 

Kortom als u veel waarde hecht aan een perfecte eindproduct en-/of de ideale werkomgeving, dan past deze regiekamer perfect bij u.

 

Bekijk onze prijslijst of neem contact op met het PoundCake team voor het boeken van een sessie of voor meer informatie.

FEATURES

Computer

APPLE MAC PRO

3,5GHz 6-Core intel Xeon E5

32GB RAM

Monitors

genelec 1034b

genelec 7050b sub

genelec 8030 limited edition

Outboard Gear

M7 bricasti reverb

Thermionic Nightingale 2 channel mic amp/equalizer-compressor x2

Synths

Roland JD-XA

Console

ALLEN&HEATH GLD 112 Chrome edition with flying fader automation

Daw

Pro Tools

Logic Pro

Additional Gear

Uad-2 Satellite

Additional Electronics

LG 21:9 Ultrawide “34” inch monitor x 3

LG 4K TV

Isolatie

Ruimte is lucht en geluiddicht met hoogwaardige geluiddempend materiaal van Vicoustic (Vicycle, Iso blanket Pro, Vicork en acoustifit)

Akoestiek

Vicoustic absorptie en refclectie panelen.