Over Ons

 

Welkom bij Poundcake fabriek voor geluidsbewerking. Poundcake studios is een multifunctioneel gebouw met een concept dat de mogelijkheid biedt om elke project op een unieke wijze en in unieke ruimtes te realiseren.

 

Poundcake studios streeft ernaar dat het eindresultaat van elke project een eigen identiteit krijgtā€¦of het nou gaat om een single, album, voice-over of mix. Ook beschikt Poundcake studios over een ruime samenstelling van professionele apparatuur voor o.a. opnemen, mixen, mastering en produceren.

 

Bij ons vind je geen stereotype opnameruimtes zoals hobby studios die vaak incompetent zijn en tekort doen aan het eindresultaat. Poundcake studios biedt met haar ruimtes memorable belevingen en inspiraties. Poundcake studios opent de deur graag voor klanten die op zoek zijn naar deze uitdaging en-/of ervaring.

 

Poundcake studios beschikt over 3 design opname studios, namelijk de main control room, producer room en de studio room: klik hier voor fotos. Deze opname studios zijn met passie ontworpen en met oog voor details gerealiseerd. Bij het ontwerpen van de ruimtes is veel aandacht besteed aan design, functionaliteit en adaptieve verlichting. Door een optimale luidspreker opstelling in combinatie met de akoestiek en uitstekende monitorkeuze (GENELECS 1034B, 8030, 7050B) is de PoundCake formule voor een betrouwbare afluistering compleet.

 

Poundcake studios hecht veel waarde aan akoestiek. De akoestiek waarin je opneemt en mixes maakt oftewel je studio akoestiek, is van groot belang voor de kwaliteit van je opnames. Je zou denken dat je naar je studio monitors luistert, maar het geluid dat je hoort wordt voor ongeveer 50% bepaald door de omgeving waar je in zit. Ook speelt geluidsisolatie hier een belangrijke rol, want je wilt natuurlijk geen last hebben van wat er buiten de ruimte gebeurt en vice versa.

Hier geven we uitleg waarom akoestiek bij poundcake studios belangrijk is om de optimale eindresultaat te bereiken.

 

Poundcake studios heeft ook als doel om verschillende activiteiten te faciliteren die een postieve toevoeging zijn voor de stad Rotterdam.